Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Попитали радио Ереван :
    - Кога започва третата световна война ?
    Отговор:
    - Попитайте бургазлии , те вече са започнали да се окопават...
    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Жена се оплаква на сексолог, че мъжът и въобще не я чука. Той и предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при сексолога.
      - Докторе, докторе, каква стана тя! Аз нали не виждала секс от месеци, вместо 2-3 капки, му сложих 20!!! Изяде си той супата - нищо, започна второто ястие и в един момент, като ме изгледа с един поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ме на нея, и като ме започна - 2 часа секс!!! Скъса ми задника от е*ане!!! То не беше отпред, отзад, в устата, пак отзад...
      - Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът.
      - Да бе докторе, е*ането беше супер и много ми хареса!!! Ама ме е срам да вляза втори път в този ресторант...

sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Поп Евтимий среща бай Иван, който бил облечен целия в черно.
        Поп Евтимий пита:
        - Какво става Иване, тъщата ли е починала?
        - Не, жената...
        - Е, пак добре...
        ----------------------------------------------------

Един охлюв започнал да се катери по много висока стена.
        Катерил се ден и нощ.
        В студ и пек.
        Почти стигнал върха...
        Изведнъж долетял орел и го попитал: "Аз мога ли да те бутна сега?"
        На което охлювът отвърнал: "А аз мога ли да ти е*а майката?"
        ----------------------------------

Разговарят две змии:
        - Добре, че не съм отровна!
        - Защо?
        - Преди малко си прехапах езика.
        -------------------------------------------------------

Върви заека през гората и крещи:
        - Педераси, педераси!
        Спира го лъва и пита:
        - Зайо, кви са тия работи, бе?
        Заека пак:
        - Педераси, педерасииииииии!
        - Зайо, ма недей така! Срамиш ни пред другите гори!
        - Педерасиии, педерасиииииии...
        Лъва ядосан почва и той да крещи:
        - Заек, млъквай, бе! Не виждаш ли, че още мляко на устата имаш, а крещиш тука!?
        - Не е мляко! Педерасиииииии! Педерасииииии!
        sigpic

Comment

• Пациент се оплаква на психиатъра си:
          - Докторе, по цяла нощ сънувам някакви странни сънища! Сънувам, че някакви мишки играят футбол.
          - Ето ти едни хапчета, ще ти помогнат.
          - А може ли да започна да ги пия от утре?
          - Защо?
          - Довечера е финала.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Един пияница се клатушка по улицата и се срутва пред една кръчма.Вижда едно момиченце и я пита:
            -Момиченце ако ти позная името ще ми донесеш ли едно двоино?
            А момоченцето казва:
            -Няма бе тате. Айде да си ходим!

Седнали двама цигани да гледат "Титаник".Гледали,гледали....стигнали до тази част,в която корабът потъва.Единият внезапно започнал да реве. -Защо ревеш,бе? За хората ли ти е жал,че се удавиха? -Не,бе виж колко желязо потъна!!!
            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Мъка.
              Attached Files
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Опростено обяснение на теорията за относителността:

Приближаваш се до някого и му вкарваш един пръст в гъза. Сега и той е с пръст в гъза, и ти си с пръст в гъза.
                Просто ти си в относително по-добра позиция.
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• На сутринта мъж и жена се събуждат и жената казва:
                  Мъжо, сънувах много хубав сън. Бях на изложба на мъжки полови органи.
                  Ама те едни големи, едни здрави, едни дебели - направо супер!
                  Мъжът пита:
                  - А моят там ли беше?
                  - А!? какво ще прави твоя там бе?
                  На другата сутрин се събуждат и мъжът казва:
                  - Жена, и аз сънувах, че съм на изложба, но на женски полови органи. Ама едни тесни, едни розови, едни пухкави - направо супер!
                  Жената пита:
                  - А мойта там ли беше?
                  - Ама разбира се. То от там се влизаше!
                  --------------------------------------------------------------

На първия етаж на един блок живеели пенсионери.
                  Над тях живеели младо семейство.
                  Старата баба от първия етаж среща младата от втория:
                  - Какъв е тоз твоя мъж ма. Всяка вечер се любите, ще ни съборите полюлея.
                  - Ми, бабо Мито, аз си имам номер. Вечерта преди да си легна, си слагам
                  бельото под възглавницата и на мъжа ми като му замирише - веднага е
                  готов.
                  Баба Мита вечерта си слага бельото под възглавницата и бай Киро като си ляга, души, души и вика:
                  - Мито, дай пушката, в къщата има пор!
                  ------------------------------------------------------------

Двама цигани в сладкарница:
                  - Две швепси.
                  - Жълт или бял?
                  - О, няма смисъл!
                  Last edited by Kuker; d.m.y г., 23:59. Основание: швепси
                  sigpic

Comment

• Бизнесмен споделя на свой приятел:
                    - Откраднаха ми кредитната карта, обаче не съобщих в полицията, защото крадецът харчеше по-малко от жена ми.

Comment

• В една каруца се возели циганин, циганка и малкото циганче.
                      Циганина кара каруцата и си пее песен.
                      В един момент малкото циганче вижда нещо на пътя и пита баща си:
                      - Тате какой туй бе?
                      Циганина се обръща и залепя страхотен шамар на циганчето като му казва:
                      - Стига бе. Устъй баща си да кара коня, да не напрай катастрофата.
                      След малко циганчето пак видяло нещо на пътя и пак пита:
                      - Тате какой туй бе?
                      Циганина се обръща и залепя още един шамар на циганчето и пак му казва:
                      - Стига бе. Устъй баща си да кара бе, шъ напрай катастрофата.
                      След малко циганчето пак видяло нещо и пак пита:
                      - Тате какой туй бе?
                      Тоз път циганката изгърмяла един шамар на циганчето, и му се скарала:
                      - Абе стига ръчка баща си, че да си гледа пътя бе.
                      Циганина се обрънал и изгърмял един шамар на циганката като й рекъл:
                      - Стига ма. Устъй детето да пита. Как шъ съ научи иначе...
                      ------------------------------------------------

Отива Манго при доктора:
                      - Докторе, какво да правя? Жена ми непрекъснато ражда, вече девет деца имаме, не мога да ги изхранвам.
                      Доктора:
                      - Абе човек, ти не си ли чувал за презервативи? Ето ти няколко, пробвай с тях.
                      Тръгнал си той. След седмица отива пак при доктора:
                      - Докторе, златен да си! Слагам значи презервативите в яденето, жената яде..., пърди..., прави балончета... три деца умряха от смях...
                      sigpic

Comment

• Мъж се събужда със страхотен махмурлук след вечерно гости у шефа и пита жена си:
                        - К’во стана вчера?
                        - К’во да стане? Пак се напи като свиня и се опозори пред шефа си.
                        - Аха, значи се насрах…?
                        - Да, и това направи, а после шефът ти те уволни…
                        - Тоя пък, да го еба.
                        - Това аз го свърших и, по тази причина, от понеделник отново си на работа.
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• 18+

Наталия Симеонова отива в сърцето на Родопите и издирва най-възрастния овчар - 99 годишния дядо Станое.
                          - Дълго си живял дядо. Срещна ли любовта през годините?
                          - Аъъъ, eб@л съм да.
                          - Не дядо ти нещо не ме разбра. Ние сме предаване за любовта. Голямата любов в живота срещна ли?
                          - Аааа, в гъз@ не съм eб@л!

Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Али и Хасан били големи приятели, но Али много харесвал Айшето, пък и тя него. Решили един ден да напият Хасан и да свършат едно-друго.Така и направили, ама Хасан разбрал и само се престорил на пиян. Казал, че отива да си легне.Отиват след малко Айшето и Алито - гледат Хасан спи.
                            Да ама Айшето няма вяра и отскубнала един косъм от задника му за всеки случай. Алито и той, Хасан се поразмърдал и те решили да опитат по още един път.
                            Скубали косми и двамата. Хасан не изтърпял и казал:
                            - Ако шъ съ чукате, чукайте съ, мойто гъз да не е маргаритка - спи, не спи...
                            sigpic

Comment

• След секс девойка гали момчето по топките, разглеждайки ги вниматеално, радвайки им се и въздиша....
                              - Какво има скъпа, за какво си мислиш? - попитало момчето
                              - Спомням си моите какви бяха...

.................................................. .................

-Иванчо, ще си имаш сестричка.
                              Иванчо:
                              - Хм, пари за колело нямало, а за глупости винаги се намират!
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Колко участника в интернет форум са необходими за да сменят една крушка?
                                Отговор: 1193

1 сменя крушката и пише във форума, че крушката е сменена.
                                12 споделят подобни техни дейности по замяна на крушки, които са извършили някога.
                                9 предупреждават, че смяната на крушки може да бъде опасна.
                                27 намират граматически грешки в предишните съобщения
                                53 започват да спорят за тези граматически грешки
                                156 пишат до администраторите на форума за недопустимото обсъждане на замяната на крушки във форума
                                41 човека поправят граматични и стилистични грешки в темите на тези, които преди това са намирали граматични и стилистични грешки
                                109 се опитват да пренесат обсъждането във форумите на друг сайт.
                                203 се опитват да им обяснят, че не трябва да е в този сайт, а в друг сайт
                                111 пишат, че всички ние използваме крушки и е напълно допустимо да се пише за тяхната замяна в този форум.
                                306 спорят, къде е по-добре да се купуват крушки и какви методи за тяхната замяна са по-ефективни, кои крушки се сменят лесно и кои - не.
                                27 изпращат линкове на сайтове, където могат да се видят различни модели крушки.
                                14 съобщават, че тези линкове не работят и изпращат правилните линкове.
                                3 пишат, че са намерили на тези сайтове материали, касаещи форума и правещи обсъждането допустимо.
                                33 сортират всички предишни мнения, събират ги в един голям текст и накрая добавят своето мнение.
                                12 заявявят, че напускат този просташки и некадърен форум завинаги, защото не могат да понасят нито форума, нито хората, които пишат в него.
                                4 предлагат да се напишат FAQ по въпроса с крушките и тяхната подмяна.
                                25 предлагат да се направи отделен форум по този въпрос.
                                47 заявяват, че нов форум не е необходим.
                                147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                                Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                                156 2.4 JTD - ex

Comment

Working...
                                X